In english
TJÄNSTER

IT-lösningar och applikationer åt företag inom industrin

Pandema utvecklar många typer av IT-lösningar och applikationer till industrin som fungerar kring och ger mervärde till produkters inbyggda system.

Bland våra lösningar och applikationer finns bland annat övervakningssystem, servicesystem, betalsystem och mycket annat. I grafiken nedan visas de typer av IT-lösningar som vi erbjuder:

IT-tjänster systemutveckling

IT som underlättar för företag och konsumenter

Det finns många typer av IT-lösningar som får användningen av inbyggda system att fungera smidigare både för personal i en viss verksamhet och för konsumenter.

Bland applikationerna och apparna som används av företag finns bland annat IT-lösningar som underlättar arbetet för servicetekniker, system för test av produkter innan de lämnar fabriken, verktyg till programmering av mjukvara samt betalsystem som gör det möjligt att ta betalt per användning av en viss produkt.

Bland IT-lösningarna för konsumenter finns istället exempelvis applikationer och appar som ger mervärde i användningen. Det är sådant som connectivity-system där man till exempel kan göra ett eget tvättprogram till en tvättmaskin, följa frakten av en beställd produkt och mycket annat.

Kontakta oss för IT-lösningar till industrin

Vill du veta mer om de IT-tjänster som vi utvecklar? Kontakta oss. Läs även gärna mer om Pandemas konsultarbete inom Delphi-programmering.